Zde může být vaše reklama.

Série pokračuje Basketbal Olomouc má sedmou výhru v řadě!

Basketbal Olomouc má sedmou výhru v řadě!

foto: Petr Pelíšek

08. 11. 2019 - 21:47

Olomoučtí basketbalisté dál jedou. Dnes vpodvečer tým Basketbal Olomouc porazil doma v Čajkaréně Opavu a získal tak sedmé vítězství v řadě, v sedmém utkání sezony. Hanáci tedy dál zůstávají neporaženi.

Domácí tým vstoupil do utkání výtečně, rychle si vytvořil bodový náskok, který potom vytrvale navyšoval. A výsledek bylo hladké vítězství.

„Hosté bohužel nebyli úplně kompletní, a to se pak někdy bohužel hůř hraje. Trošku jsem se na kluky v šatně zlobil, že takhle to nejde a musíme hrát pořád na sto procent, protože přijdou další těžké zápasy a nemůžeme nic podcenit. Druhý poločas už byl lepší, nedali jsme spoustu trestných hodů, což se i na skore projevilo, myslím, že to mělo být více. Ale jsme spokojení s výhrou a také s tím, že se nám nikdo nezranil,“ řekl trenér Basketbal Olomouc Michal Pekárek. Jeho tým je zatím v soutěži bez porážky. „Je dobré, že se takhle daří, ale čekají nás další těžká utkání. Teď jedeme do Nové Jičína a chtěli bychom ten dobrý vstup do soutěže potvrdit. A každopádně je lepší, když má tým takovou sérii, je lepší pohoda v týmu,“ podotkl.

Basketbal Olomouc - Basket Opava 2010 92:63 (26:17, 47:36, 70:51)

Další články