Tradiční olomoucký Beerfest je po dvou letech zpět
Olomouc – Rock, pop a pivo. Tradiční olomoucký festival, který patřil do kulturního kalendáře od…
23. 12. 2019 - 09:00
K české vánoční večeři patří tradičně kapr. A klasice dává přednost i Miroslav Fojtík, šéfkuchař hotelu NH Collection Olomouc Congress. Pro hotelové hosty připravuje na vánoční čas speciální Štěpánské menu, doma však kapra nemůže vynechat. „Kapr s bramborovým salátem, to je klasika,“ říká Fojtík.
Netvrdím, že kapr je nejlepší, ale v rámci nějakých tradic je to taková základní věc. Někdo si dá raději třeba řízek, nebo podobně, ale já mám zažitého kapra.Miroslav Fojtík, šéfkuchař NH Collection Olomouc Congress hotelu
Olomouc – Rock, pop a pivo. Tradiční olomoucký festival, který patřil do kulturního kalendáře od…
Marka Bergera asi znáte jako dýdžeje z rádií nebo moderátora velkých akcí z regionu. V médiích…
Olomoucký poslanec a místopředseda Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Milan Feranec hodnotí…
Průvodce Tomáš Kryl, olomoucký rodák, se v poslední době kromě svých procházek po tajích Olomouce…
Věra Kopková, která působí v olomoucké umělecké skupině Chaoscompany.art, je příkladem člověka,…
Stejně jako mnozí další, také Zuzana Doleželová přišla do hanácké metropole studovat. A jako mnozí…