Zde může být vaše reklama.

Diskuze dvou přerovských bezdomovců se proměnila ve rvačku

Diskuze dvou přerovských bezdomovců se proměnila ve rvačku

foto: MP Přerov

12. 12. 2019 - 20:00

V přerovských ulicích, nedaleko hlavního vlakového nádraží, spolu během noci ze včerejška na dnešek, pobývali dva bezdomovci. Ti se společně opíjeli a diskutovali. Nevinná výměna názoru však nakonec vyustíla ve rvačku, která si vyžádala příjezd strážníků Městské policie Přerov.

"Squat, alkohol, bezdomovci a tyč. Tyto ingredience dokáží dohromady vytvořit třaskavou směs. V nočních hodinách vyjížděli strážníci k oznámení o muži, který měl být zraněn, zhmožděn a dokonce zesměšněn. Hlídka na místě zjistila opilého bezdomovce, který měl několik drobných tržných ran," uvedl k případu Miroslav Komínek, mluvčí přerovských strážníků.

Podle informací strážníků mu je měl způsobit druhý přítomný s pomocí tyče. Celému incidentu pak mělo předcházet posezení nad alkoholem.

"Celému incidentu předcházela bohatýrská pijatika v jednom z brlohů nedaleko vlakového nádraží, po níž následovala kultivovaná disputace, kterou jedna ze zúčastněných stran ukončila použitím pádného argumentu. Zraněný nadýchal téměř tři promile a údajný útočník, který tvrdil, že naopak on je obětí, pak přes promile. Zraněnému strážníci poskytli první pomoc a oba výtečníky si převzala republiková policie," doplnil Komínek.

Další články