Zde může být vaše reklama.

Změny v kádru Sigma získala tři nové hráče

Sigma získala tři nové hráče

foto: Petr Pelíšek

02. 06. 2022 - 18:39

Po několika odchodech a ukončení kariéry kapitána Romana Hubníka oznámil prvoligový SK Sigma Olomouc příchod tří nových hráčů. Na Andrův stadion míří jeden tuzemský plejer a dva ze zahraničí. Hanáci to oznámili na svém webu.

Hráči SK Sigma se stanou stoper Lukáš Vraštil (1994) a slovenští záložníci Denis Ventúra (1995) a Martin Košťál (1996). „Jsme rádi, že se nám podařilo tuto trojici hráčů přivést. Reagovali jsme na pohyb v kádru, který byl v souvislosti s koncem smluv. Jsou to kluci na posty, které jsme potřebovali vyřešit. Věříme, že u nás budou úspěšní,“ řekl sportovní manažer Ladislav Minář.

Stoper Vraštil je bývalým mládežnickým reprezentantem a odchovancem Mladé Boleslavi, za kterou si v prosinci 2013 odbyl premiéru v nejvyšší soutěži. Hrál rovněž za ostravský Baník a brněnskou Zbrojovku, odkud v létě 2019 přestoupil do Zlína. Ve FORTUNA:LIZE má na kontě 111 startů a dva góly.

Ventúra, defenzivní záložník, je odchovancem Senice, odkud v roce 2016 přestoupil do Seredě. Zkušenosti má rovněž z Rumunska, kde od ledna 2020 nastupoval za Academica Clinceni. V lednu roku 2022 přestoupil jako volný hráč do maďarského Gyirmót FC.

Košťál hrál první slovenskou ligu nejprve za Spartak Trnava. Pak působil v polských týmech Wisla Kraków a Jagiellonia Bialystok. Naposledy byl hráčem Seredi.

Další články