Fashion Glam Olomouc

52 ročník turnaje Memoriál Miloslava Mikšíka a Vladimíra Lakomého o víkendu

Memoriál Miloslava Mikšíka a Vladimíra Lakomého o víkendu

foto: SK Chválkovice

25. 07. 2024 - 21:07

Již 52. ročník Memoriálu Miloslava Mikšíka a Vladimíra Lakomého se uskuteční poslední červencový víkend v areálu SK Chválkovice. Tradičního turnaje, konaného vždy před zahájením mistrovských soutěží, se zúčastní domácí SK Chválkovice (1. A třída), Slovan Černovír (1. A třída), FK Viktorie Vestec (1. A třída, Středočeský kraj) a FK Hlubočky (1. A třída).

Sportovní část programu bude zahájena v sobotu v 15.00 duelem mezi týmy Černovíra a Hluboček. V 17.00 potom bude zahájeno utkání mezi domácím SK Chválkovicemi a Viktorii Vestec. Po skončení bude na hřišti hudební zábava.

V neděli se budou hrát tři zápasy. Ve 13.00 utkání o třetí místo, v 17.00 bude zahájeno finále. „Mezi těmito duely bude odehráno tradiční vzpomínkové utkání na Otu Vyskočila mezi starými pány SK Chválkovice a SK Sigma Olomouc, to bude od patnácti hodin. Vyhlášení výsledků je plánováno na 18.45,“ uvedl ředitel turnaje a manažer SK Chválkovice Radek Kubíček.

Připraven je bohatý doprovodný program. Součástí bude i představení vizualizace rekonstrukce sportovního areálu SK Chválkovice, ke které by mělo dojít v příštím roce za podpory Národní sportovní agentury, Olomouckého kraje a Statutárního města Olomouce. Po oba dva dny se návštěvníci chválkovického areálu mohou těšit na bohatou nabídku občerstvení a setkání se zajímavými osobnostmi. K dostání budou tradiční makrely, grilovaný hermelín, klobásy a cigára z udírny a další speciality z grilu.

Další články