Zde může být vaše reklama.

Langer trefil výhru Béčko SK Sigma jde do čela tabulky MSFL

Béčko SK Sigma jde do čela tabulky MSFL

foto: Petr Pelíšek

24. 04. 2022 - 12:27

Tým SK Sigma Olomouc B je zase o něco blíž postupovému cíli. Béčko dokonale využilo domácí prohry Kroměříže s Frýdkem-Místkem a po vítězství ve Velkém Meziříčí se vyšvihlo na první místo tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy. Sigma vede o bod před Kroměříží.

Hanáci věděli, že plný bodový zisk je posune na první místo. Ve Velké Meziříčí měli velkou územní převahu, hrálo se podle jejich diktátu. Ale dlouho se nedařilo střelecky prosadit. A moc k tomu nepomohlo ani to, že po hodině hry šli domácí do deseti. Houževnatá Sigma ale nakonec přece jen dokázala soupeře zlomit, minut před koncem trefil tři body záložník Štěpán Langer, byl to jeho čtrnáctý gól v sezoně.

Velké Meziříčí – SK Sigma Olomouc B 0:1 (0:0)

Branka: 89. Langer. Rozhodčí: Soukal – Mayer, Julínek ŽK: P. Demeter, Bouček, Dolejš, R. Demeter – David, Langer, Slavíček, Buchal, Piňa Mujica. ČK: 57. Mucha. Diváci: 272.

SK Sigma B: Trefil – Slavíček, David, Bednár, Sláma – Šíp (76. Grečmal), Buchal, Fabiánek, Piňa Mujica (90+3 Michl), Langer – Fiala (67. M. Galus). Trenér Augustin Chromý.

Další články